Wie is Elsbeth?

In 2005 begon ik met een opleiding fotografie. Tijdens mijn studie specialiseerde ik mij als bruidsfotograaf. 4 jaar later was ik officieel gediplomeerd fotograaf. Ik ging aan de slag bij een bruidsfotograaf en leerde daar nog meer mijn eigen stijl ontwikkelen.

Ik vind het tof om rond te lopen op een bruiloft en foto’s te maken zonder op te vallen, want ik wil die echte lach en die spontane blik. Ik wil een omhelzing vangen in een foto, een traan tijdens de ceremonie, kinderen die lekker spelen en vlekken maken in hun nieuwe kleren.

Bruidsfotograaf zijn betekent voor mij plezier hebben en mooie dingen maken. Ik mag met jullie als bruidspaar de hele dag mee en fotografeer blije en mooie mensen. Ik fotografeer een lach en een traan, officiële momenten, details en grootse momenten. Voor mij is er niks mooiers dan dat vast te leggen, zodat jullie een herinnering hebben voor altijd.

Bruidsfotograaf Groningen

Wat zeggen mijn bruidsparen over mij op The Perfect Wedding.

Chris

Wij hebben Elsbeth gekozen als onze bruiloftsfotografe en wat een goeie keus is dat geweest! Elsbeth is een fijn persoon om om je heen te hebben die dag, geruisloos en accuraat legt ze alles vast, ze heeft een prachtig oog voor detail en vooral een heel fijn mens. Wij raden haar van harte aan!

Denise

Een hele fijne, relaxte bruiloft gehad mede dankzij Elsbeth Hoekstra. Vooraf hebben we alles goed doorgesproken en heeft ze ook meegedacht over fotolocaties. Op de dag zelf wist ze precies wat ze moest doen. Ze doet haar werk onopvallend, waardoor de momenten heel spontaan blijven. Ieder belangrijk moment is door haar vastgelegd. Ook het fotoboek dat ze voor ons maakte had niet beter gekund. Al met al super tevreden en we zouden haar warm aanbevelen aan andere stellen.

Marlon en Nick

Wij waren heel blij met Elsbeth als fotograaf voor onze bruiloft. Ze was gedurende de dag onopvallend aanwezig en heeft fantastische foto’s gemaakt!

Karin
Een hele fijne samenwerking gehad met Elsbeth, met als eind resultaat een prachtig, adembenemend trouwboek! Top kwaliteit voor een hele mooie prijs!